|

Mostra d’expressió artística: Menudes Artistes!

Davant d’aquesta situació atípica i difícil per la qual estem passant, des de l’Associació d’Esplais de Castelló volem proposar un espai per a donar veu als menuts i menudes de la casa.

Ens agradaria que ens conteu quines coses, quins valors i quines actituds  ens agradaria trobar-nos als nostres barris perquè puguen ser espais millors on viure.

La temàtica de la mostra: Somiem els barris, els xiquets i xiquetes representaran com els agradaria que foren els seus barris. 

La mostra tindrà dues categories: una de 6 a 8 anys i altra de 9 a 12 anys.

Tots els dibuixos s’han d’enviar en format imatge al correu info@fesesplai.org amb el títol de l’assumpte “MENUDES ARTISTES” i incloure al cos del missatge el nom de la persona participant i la seua edat. 

La data límit de presentació dels dibuixos serà el 27 d’abril de 2020

Ací pots consultar totes les bases de la Mostra MENUDES ARTISTES 2020

La mostra està organitzada per l’Associació d’Esplais de Castelló i la Federació d’Entitats Ciutadanes de Castelló – FEDASCICA, Barris del Sud de Castelló, on es troben els grups: Roquetes, San Bernardo, Santa Teresa, Perpetuo Socorro, San Andrés i Lourdes i amb la que col·laboren l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, la Conselleria de Participació Ciutadana, Transparència i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports. 

.