PREPARADES PER A L’INICI DE CURS!

El dissabte 5 d’octubre obrim els esplais de Castelló, i a l’equip d’animació ja estem preparades!

El matí del dissabte 28 vam participar en la jornada anual Escola de Ciutadania, aquest any reflexionant sobre la crisi ambiental en la qual estem capficades, on ens vam reunir més de 100 persones de diferents associacions i entitats del MLPV.

Les joves de les Cases de Joventut, les associacions d’alumnes i els Esplais vam prendre la paraula per compartir experiències i reflexions sobre la conjuntura ambiental en la qual ens trobem. A més de treballar conjuntament en les accions concretes que desenvoluparem al llarg del curs des de les nostres entitats.

El tècnic d’educació ambiental de la CEACV, Sera Huertas, va fer una anàlisi de les causes que han provocat la situació d’emergència climàtica actual, així com de les possibles pràctiques que es poden dur a terme per a mitigar les conseqüències.

I de vesprada, vam fer el primer seminari de formació de l’equip d’animació dels Esplais de Castelló, on les i els monitors dels esplais ens preparem per a l’inici de nou curs a les diferents seus d’Esplais el pròxim dissabte 5 d’octubre.

Per acabar, celebrarem l’assemblea anual de l’associació per aprovar els comptes, la memòria d’activitats i presentar el projecte del curs 2019/20.

Entrada similar